Az Ön bevásárlókosara üres.

Részösszeg: 0 Ft
Oldal:
  1. 1
  2. 2
NAVITAS - először a PontyShow-n

A novemberi PontyShow-n első alkalommal vesz részt a kivételes minőségéről híres angol horgász ruházat a NAVITAS. A márka forgalmazói bíznak abban, hogy a kollekció elnyeri majd a látogatók tetszését. Európa számos országában ugyanis már évek óta töretlenül és nagy megelégedéssel van jelen, amely egy új stílust teremtett a vízparton. Márkáktól függetlenül egy csapatot alkotnak a horgászok, és ami a legfontosabb: egy minden igényt kielégítő, a legzordabb időjárásban is helytálló, a maximális kényelmet biztosító termékre számíthat mindenki, ha a NAVITAS ruházatot viseli.

Több
Balatoni napló - második rész

A Balatoni napló második része.

Több
Vadkan tó

Vadkan tó

Sziasztok! December elején úgy döntöttem hogy újra ellátogatok a kedvenc tavamra ami nem más mint a Vadkan-tó.Érkezésem után a víz várt rám egy szép kilátással ,a vízparton rajtam kívül egy lélek sem csak néhány vaddisznó. Az egész tó csak rám várt, gyors előkészítés után a bóják a helyükön voltak kb. 200 méterre húztam be a szereléket iszapos terepre

Több
Lukáš Krása téli tippjei

Az elkövetkező időszak kifejezetten alkalmas arra, hogy kedvenceik közül a legnagyobb példányokat sikerüljön horogra csalnunk. Amennyiben előszeretettel alkalmaznak kész bojlit, abban az esetben válasszák a Restart kategória két favoritját, az Ice Vanilla, valamint a Wild Strawberry ízesítésű csalikat. A TopRestart kategória egyik elmaradhatatlan terméke a Green Banana, amely nagymennyiségű etilalkoholt tartalmaz. A csökkenő vízhőmérsékletnél tovább fokozhatják a csalik aromájának intenzitását paszták, illetve dipek segítségével.

Több
Bojlizás, vagy CATCH AND RELEASE !

Sziasztok! Ezen kis irományom azért osztom meg veletek, mert igen sok negatív kritikát és tévhitet, pontatlanságot osztanak meg mindannyinkkal a közelünkben élő horgász társak.

Sokan tudjátok, hogy én itt Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében élek és itt erősítem a magyarországi LK Baits csapatát.

Több
Nemesnádudvari kaland

Nemesnádudvari kaland

Az utolsó nyári túránk Nemesnádudvarra vitt minket, a tőzeges tavakhoz. Ez tulajdonképpen egy 5 kisebb tóból álló rendszer, amit kis átjárókkal nyitottak össze egy nagy tóvá. A tavak közti földnyelveken vannak a kijelölt helyek ahonnan a horgászat folytatható. igazán remek élmény egy szűk kis félszigetről horgászni. Ez a tó főleg a tokhalai végett vonzott minket, bár a figyelemre méltó pontyállomány se volt elhanyagolható.

Több
Olaszi túra

Olaszi túra

A júliusi hónapban feltett szándékom volt kis falum melletti magán tó meglátogatása néhány napra. Bár a helyi halállomány nem feltétlen a kapitális példányokról híres, azért a hely szelleme mindenképp megkívánta, hogy kis időt itt is eltöltsek. Mivel horgásztársam nem tudott velem tartani így egyedül vettem nyakamba a világot. Csodálatos élmény volt és a 2016-os esztendőben egész biztos pár napot ismét Olaszon töltök.

Több
Balatoni napló - első rész

Minden évben részt veszek nemzetközi horgászkiállításokon, mint pl. Budapesten is, ahol pontyhorgászattal kapcsolatos előadásokat szoktam tartani. Utoljára a Dunán történő pontyhorgászatról beszéltem. Nagyon megkedveltem ezt a csodálatos nagy folyót! A kiállítások után mindig találkozunk egy közös vacsorán, majd éjszakába nyúló beszélgetéseket folytatunk sokszor a reggeli órákig. Talán nem telt még el úgy év, hogy ne érdeklődtem volna a Magyar tenger iránt! Ennek nem az az oka, hogy egy újabb rekordfogás után esedeznék, s ezt aki ismer tudja is, hogy nem ez a célom a horgászatban. Csupán a kíváncsiság hajt, mivel ha a következő rekordfogás helyszínét kéne megjósolnom, akkor én a Balatonra tippelnék!

Több
Elsőre Ohat-on

Elsőre Ohat-on

Első alkalommal látogattam el az Ohati III. horgásztóra egy rövid nappali horgászatra. A tó hátsó részén foglaltunk helyet csapattársammal, Lajossal.  Pakolás közben összefutottam a mellettünk lévő álláson horgászó sporttársak egyikével, akik éppen hazafele készültek. Rövid beszélgetés után kiderült, hogy az elmúlt napokra a kevés kapás volt a jellemző. Március vége felé nem is számítottam rá hogy jó étvágyuknál lesznek a pontyok, de ez csak megerősítést nyert.

Több
24 óra a Balla tón

24 óra a Balla tón

Az idő rövidsége miatt  egy  huszonnégy órás horgászatot terveztem be a hétvégére. Ami a Fehérgyarmat mellett  lévő Balla tavon sikerült. Elindulásom előtt már el döntöttem hogy  a még nem próbált LKbaits csalikat fogom kipróbálni és a velük való horgászatot eredményesé tenni.

Több
Oldal:
  1. 1
  2. 2
Loading Image