A novemberi PontyShow-n első alkalommal vesz részt a kivételes minőségéről híres angol horgász ruházat a NAVITAS. A márka forgalmazói bíznak abban, hogy a kollekció elnyeri majd a látogatók tetszését. Európa számos országában ugyanis már évek óta töretlenül és nagy megelégedéssel van jelen, amely egy új stílust teremtett a vízparton. Márkáktól függetlenül egy csapatot alkotnak a horgászok, és ami a legfontosabb: egy minden igényt kielégítő, a legzordabb időjárásban is helytálló, a maximális kényelmet biztosító termékre számíthat mindenki, ha a NAVITAS ruházatot viseli.

 

A Navitas márka egy új életstílus megtestesítője, mely az élet különböző területein ténykedő embereket köti össze egy csapattá. A csapat tagjainak közös jellemvonása a gondolkodásmód, mely egy cél elérésére irányul a „Soha nem késő újra kezdeni...” felfogásra alapozva. A profi horgászok mellett részt vesznek a munkálatokban lovasok, szörfösök, skateboard-osok, snowboardosok, művészek, fényképészek és operatőrök is. Emberek olyan csapatáról van szó, akik a hangsúlyt olyan ruházati cikkek és felszerelések tervezésére helyezik, melyek a lehető legrealisztikusabb módon fejezik ki azt az életstílust, melyet folytatnak. Ezen emberek képezik egyben a legélesebb kritikusaink csoportját is, s így szoros együttműködésünk biztosítja, hogy a Navitas márka minden egyes terméke kiállja az idő próbáját. A csapattagok legfontosabb közös tulajdonsága, a természet szeretete. A lényeg a lelkesedés! Teljesen mindegy, hogy elbűvölő környezetben való horgászatról, tengerre esetleg a hegyekbe való kirándulásról legyen is szó, minden egyes út e szabad életstílus részét képezi. Tisztában vagyunk vele, hogy a jó és a tökéletes közti különbség a részletekben rejlik, s ennek megfelelően történik minden egyes NAVITAS termék fejlesztése. A cég növekedésével egyenesen arányosan növekszik a termékek kínálata is - a mindennapostól a technikailag tökélyre fejlesztett öltözékekig - attól függetlenül, milyen árkategóriát szeretnének vásárlóink. A cég minden terméke Angliában lett kifejlesztve. A lágy megjelenés, a tapintásra kellemes alapanyagok és a legkisebb részletekre való odafigyelés ötvözete az, ami a NAVITAS márkát megkülönbözteti versenytársaitól. Az Angling (horgász) kollekcióval a cég működésének negyedik évét kezdte meg. Céljaink egyaránt tudatosak, mint az előzőekben: mégpedig az, hogy az Angling kollekció termékei egy újabb, magasabb szintet érjenek el.

 

Tervünk az Angling kollekció piacra dobásakor a horgászok elvárásainak teljes körű kielégítése mellett egy mindenki számára hozzáférhető öltözék kialakítása volt, mely mindennemű szabadidős tevékenységhez megfelel. Minden egyes termék a legkisebb részletekre és a kényelemre való odafigyeléssel készül, így a vízparton eltöltött idő elengedhetetlen részét képezi. A felhasznált alapanyagok minőségének, a különböző ruházati cikkek variálhatóságának, a stílusosan és technikailag is a legkisebb részletekre ügyelve készült termékeknek, melyek anyagilag mindenki számára hozzáférhetőek, köszönhetően a NAVITAS sokak legkedveltebb márkájává vált. A kiállítás ideje alatt standunkon minden NAVITAS terméket (a már eddig is kedvező árból) -10% kedvezménnyel olcsóbban vásárolhatják meg a látogatók. Valamint minden 10000 Ft feletti vásárlás esetén egy exkluzív, csak a kiállításra készített törölközőt adunk ajándékba.