Az Ön bevásárlókosara üres.

Részösszeg: 0 Ft

MMPeca nyílt hétvége

Tisztelt sporthorgászok!Szeretettel meghívjuk Önöket az MMpeca horgászbolt által október 21. és 22-én, szombaton és vasárnap megszervezett nyílt hétvégére, mely az MMpeca horgászboltban Komárnoban, az SPP gyárterületén lesz megtekinthető.
Horgászboltunkban, melynek alapterülete meghaladja a 200 négyzetmétert, kerülnek bemutatásra több világmárka, mint pl. a Navitas, Fox, Fox Rage, Nash, Gardner, CCMoore, Imperial Baits, Ridge Monkey, Korda, Dynamite Baits, Shimano, Reuben Heaton, ATT, Vegaboats, IHP, Mikbaits stb. új termékei.

Egyes világmárkák 2018-as évre szóló újdonságait, mint pl. Imperial Baits, Nash, Fox, CCMoore, Gardner, Ridge Monkey, Navitas, Vegaboats és az IHP maguk a márka képviselői fogják Önöknek bemutatni állásaikon.
Minden kedves vásárlónknak 15%-os kedvezménnyel kedveskedünk, mely csupán a nyílt hétvége idejére értendő a teljes vásárlás értékére (kivételt csupán a már akciós áron felkínált termékek képezik). Ezen kívül speciális kedvezményekkel is készültünk egyes termékekre akár 50%-ig, melyek szintén csak a nyílt hétvége során lesznek érvényesek!
Horgászboltunk nyitvatart szombaton és vasárnap is 08:00 és 17:00 közt.

Állunk rendelkezésükre magyar nyelvű tanácsadással, forintos és bankkártyás fizetés lehetőségével.

 

Nyílt hétvégénk résztvevői:

 

Kiállítóink közül az első Peter Obročník lesz, aki a Gardner cég termékeinek széles palettáját mutatja be bele számítva a végszerelékeket és a 2018-as év újdonságait. Emellett Peťo bemutatja Önöknek a Vegaboat és a Carplounge RT3 és RT4 etetőhajókat is.

Ha szeretne etetőhajót összeállítani halradarral és GPS-szel felszerelve és nem tud választani, szakmai személyzet több éves tapasztalattal áll rendelkezésére, mely segít kiválasztani az Ön számára legmegfelelőbb változatot. Az etetőhajókat, a halradarokat és GPS berendezéseket megtekinthetik a kiállítás területén. Megígérhetjük, lesz mit nézni!

 

Következő vendégünk a nyílt hétvégén a MIKBAITS cég képviseletében Martin Kostovic lesz. A MIKBAITS cég termékei kaphatóak horgászboltunk polcain már szeptembertől, s a jövőbeni terveink közt szerepel termékpalettánk további bővítése vásárlóink igényeinek megfelelően további MIKBAITS termékekkel.

Kosto bemutatja Önöknek a MIKBAITS cég széles termékpalettáját, a termékek felhasználásának lehetőségeit, majd bemutatja Önöknek az általa kedvelt végszerelékeket és csalizási technikákat.

Az Imperial baits és a Ridge Monkey termékeit David Fořt fogja bemutatni Önöknek. Megmutatja Önöknek a Ridge Monkey termékek praktikus felhasználási lehetőségeit és bemutatja a 2018-as év tervezett újdonságait is. Megtekinthethetik majd az Imperial közkedvelt bojligyártási alapanyagait is.

 

A FOX cég 2018-as újdonságait a nyílt napok során a márka képviselője, Roman Vesely mutatja be. A FOX cég meghatározó szerepet játszik a pontyhorgászat trendjeinek kialakulásában, s ennek ékes bizonyítékai a cég 2018-as évre szóló újdonságai!! A már említett újdonságok közé tartoznak az új RX+jelzéssel ellátott elektromos kapásjelzők, melyek a helyszílnen megvásárolhatóak lesznek.

 

Első alkalommal fognak megjelenni az  Mmpeca horgászbolt polcain a nyíllt hétvége során a  BB DoCk márka termékei.
Lemerült a mobiltelefonja, fényképezőgépe esetleg notebookja a horgászat során??? Forradalmi megoldással szolgálhatunk Önnek modern technológiákkal felvértezett powerbankok által, melyek extrém körülményekhez lettek kialakíltva. Ezek a BB DoCk termékek!! Szlovákiában gyártva extrém pontyhorgászok számára.

 

A CC Moore termékeket a nyílt  hétvége során a Pataki Gergely a magyar csapat tagja mutatja be. Bemutatja Önöknek a termékek teljes palettáját és megosztja a termékekkel kapcsolatos hosszú éves személyes tapasztalatait. Szombaton és vasárnap is pontban délben Gergő bojligyúrással folytatja bemutatóját!

 

Horgászboltunk termékpalettáját az extrém körülmények közé szükséges termékekkel is bővítjük, mint pl. az IHP CARP különböző bójái. Nyíllt hétvégénken be fogjuk mutatni e termékeket is.

Loading Image